Drupal 9 - Build something amazing

Complexere webprojecten in Drupal 9, Elonisas is er klaar voor!

Ná ons allereerste Drupal 8 project begin 2016, de vernieuwing van onze eigen bedrijfswebsite, heeft het hele Elonisas team in de maand mei dit jaar deelgenomen aan twee Drupal trainingsdagen. Onder begeleiding van Drupal-collega Erik Stielstra hebben we ons verdiept in voornamelijk maatwerk Drupal development. Na de komst van Drupal 9 zijn we uiteraard verder gegaan met Drupal 9 ontwikkeling en Drupal 7/8 naar Drupal 9 migraties. Inmiddels werken we, dankzij onze ruime kennis en ervaring comfortabel aan Drupal 9 projecten!

Ook voor complexere projecten zetten we Drupal 9 in!

We krijgen vaak de vraag in welke versie een complexer project het beste gebouwd kan gaan worden. Afhankelijk van de deadline en het doel van het platform adviseerden in het verleden nog regelmatig Drupal 7 maar inmiddels zijn steeds meer belangrijke modules ook beschikbaar in Drupal 9. Verder is inmiddels veel belangrijke functionaliteit is opgenomen in de kern van Drupal 9. Lees er hier meer over.

Het is dus tijd om Drupal 9 ook voor de complexere projecten in te gaan zetten! Mocht er cruciale functionaliteit nog niet beschikbaar zijn voor Drupal 9, bouwen we dat in-huis, custom-made gewoon bij of we helpen de community bestaande modules uit te breiden.

Meer weten over Drupal 9 en de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.