Drupal 8 - Build something amazing

Complexere webprojecten in Drupal 8, Elonisas is er klaar voor!

Ná ons allereerste Drupal 8 project begin 2016, de vernieuwing van onze eigen bedrijfswebsite, heeft het hele Elonisas team in de maand mei dit jaar deelgenomen aan twee Drupal 8 trainingsdagen. Onder begeleiding van Drupal-collega Erik Stielstra (Wizzlern) hebben we ons verdiept in voornamelijk maatwerk Drupal 8 development. Wat volgde was een codesprint waarin we een Drupal 8 module hebben gerealiseerd voor het controleren van domeinnamen en aanvragen ervan. Inmiddels werken we, dankzij al onze leerinspanningen, ook voor klanten comfortabel aan Drupal 8 projecten!

Ook voor complexere projecten gaan we Drupal 8 inzetten!

We krijgen vaak de vraag in welke versie een complexer project het beste gebouwd kan gaan worden. Afhankelijk van de deadline en het doel van het platform adviseerden we nog regelmatig Drupal 7. Inmiddels zijn steeds meer belangrijke modules ook beschikbaar voor Drupal 8, naast het feit dat veel belangrijke functionaliteit inmiddels is opgenomen in de kern van Drupal 8. Lees er hier meer over.

Het is dus tijd om Drupal 8 ook voor de complexere projecten in te gaan zetten! Mocht er cruciale functionaliteit nog niet beschikbaar zijn voor Drupal 8, bouwen we dat in-huis, custom made gewoon bij of we helpen de community bestaande modules uit te breiden.

Meer weten over Drupal 8 en de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.