Het Ambachtelijk Korenmolenaars Gilde

Op deze website treft u algemene informatie met betrekking tot het Ambachtelijk Korenmolenaars Gilde (AKG) en haar leden, alsmede een groot aantal artikelen, waarvan de inhoud voortdurend zal worden aangepast en uitgebreid, zoals bakadviezen, seizoensrecepten, productinformatie, een evenementenkalender, een jeugdpagina en verwijzing naar lesmateriaal voor het basisonderwijs.

De vraag

De website van de Ambachtelijk Korenmolenaars Gilde was niet meer up-to-date en niet goed te bekijken op mobiel. Aan ons de vraag of we daar iets aan konden doen.

Screenshot van Het Ambachtelijk Korenmolenaars Gilde

Joomla! is een vrij, opensource CMS geschreven in PHP.

De website past zich aan aan het gebruikte apparaat aan.

Onze oplossing

We hebben de website geupdate van Joomla versie 1.5 naar 3.4. Hiervoor moesten diverse aanpassingen worden gedaan aan de structuur van de website. Daarnaast hebben we de website volledig responsive gemaakt.

Het is overigens niet vaak dat wij ons wagen aan een project waarbij Joomla is gekozen als fundament. Dit vanwegen onze beperkte kennis en ervaring met Joomla. Voor de Ambachtelijk Korenmolenaars Gilde maakte we graag een uitzondering!

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit project, of heeft u een andere vraag. Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen er graag over.