Nijmegen Cultuurstad

Vanaf nu is er één logische, overzichtelijke en complete plek met alle informatie over culturele activiteiten in Nijmegen: Nijmegen Cultuurstad. Op deze website is de complete culturele uitagenda van de stad te vinden, samen met interviews, recensies, previews, tips en nieuws. Een selectie van de agenda-items vind je in de maandelijkse papieren uitladder die verspreid wordt door de stad.

Nijmegen Cultuurstad is niet alleen een culturele agenda voor Nijmegenaren, maar ook een uitagenda voor mensen uit heel Nederland die graag een weekendje weg, een dagje weg, een uitje of een stapavond in Nijmegen willen beleven.

Voor de vormgeving werken we samen met Deel 2 Ontwerpers (www.deel2.com).

De vraag

Er waren problemen met betrekking tot het onderhoud en de doorontwikkeling van het platform. Allereerst werd ons gevraagd de kwaliteit van het platform te beoordelen en of het beheer überhaupt wel over te nemen was. Daarnaast was er een inmiddels flink gegroeide wensenlijst die opgepakt moest worden.

Screenshot van Nijmegen Cultuurstad website op een desktopscherm

's Werelds meest gebruikte enterprise web CMS.

Geavanceerde interne zoekmachine.

Inhoud inlezen of beschikbaar stellen via een feed.

Integratie met MailChimp.

De website past zich aan aan het gebruikte apparaat aan.

Maatwerk module ontwikkeling
Onze oplossing

Elonisas  heeft het (technische) beheer en uitbreiding / verbetering van de website overgenomen. Onder de inmiddels verrichte werkzaamheden valt bijvoorbeeld het in kaart brengen van alle problemen in de omgeving, verbeteringen in de koppeling met diverse cultuurpodia in Nijmegen, aanpassen van de vormgeving van de website en optimaliseren van het zoekgedrag en de performance. We zijn momenteel bezig om een nieuwsbrief-ontwerp te implementeren in MailChimp voor het wekelijkse activiteitenoverzicht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit project, of heeft u een andere vraag. Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen er graag over.