Sonnevelt Opleidingen

Sonnevelt biedt opleidingen aan op het gebied van vitaliteit en gezond leven. Het instituut werd in 1995 opgericht door Albert Sonnevelt. Sindsdien onderscheidt Sonnevelt zich door opleidingen die inspireren, raken en verrijken.

De vraag

De vorige website, ook gebouwd door Elonisas (Drupal 6) was aan vervanging toe. In samenwerking met Kees de Vos voor de vormgeving en Christian Augustus voor de optimalisatie. De website moest volledig responsive gemaakt worden. Studenten moesten, naast oriënteren, zich online kunnen inschrijven en in sommige gevallen ook direct kunnen betalen voor opleidingen, workshops, cursussen, specialisaties en masterclasses. Er moest een koppeling worden gelegd met MailChimp voor alle nieuwsbrief inschrijvingen en de inschrijvingen moesten uitgelezen kunnen worden in de backoffice, PerfectView.

Sonnevelt opleidingen

Elonisas heb ik de afgelopen 6,5 jaar leren kennen als een betrouwbare partner.

Wat ik zo waardeer in hun aanpak is, dat er altijd ruimte is voor wat je als klant wilt, verwacht en nodig hebt. Daarin denkt Elonisas in oplossingen en kijk naar wat er vooral wel kan.

Karin Leijten
Directeur
Sonnevelt Opleidingen

's Werelds meest gebruikte enterprise web CMS.

De website past zich aan aan het gebruikte apparaat aan.

Geavanceerde interne zoekmachine.

Integratie met MailChimp.

Geïntegreerde e-commerce functionaliteit

Inhoud inlezen of beschikbaar stellen via een feed.

Krachtige online CRM software

Maatwerk module ontwikkeling
Onze oplossing

Voor deze opdracht hebben we gekozen voor Drupal 7. Allereerst hebben we een goed bouwplan opgesteld in samenspraak met de opdrachtgever. Aangezien we de vorige site ook hebben gebouwd, wisten we precies welke functionaliteiten toe waren aan vernieuwing en verbetering. De meeste functionaliteiten hebben we met standaard modules ingericht en waar dit niet mogelijk was hebben we maatwerk modules geschreven, bijvoorbeeld voor het inschrijftraject en de implementatie van een payment service provider. We hebben diverse koppelingen gerealiseerd met o.a. MailChimp (voor de nieuwsbrief inschrijvingen) en PerfectView (de backoffice). ook hebben we Solr geintegreerd met gefaseerde zoekmogelijkheden.

In samenwerking met
Kees de Vos van Brand Story

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit project, of heeft u een andere vraag. Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen er graag over.