Apollo8 Agency

Apollo8 Agency

Bewuste strategie

Denken voor doen in plaats van u vraagt en wij draaien. Zo gaat Apollo 8 graag te werk. Wel zo duurzaam. Gewoon doen wat nodig is. Succes begint met een heldere missie en een bewuste strategie. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken en hoe maken we dat concreet? Hoe brengen we de boodschap over? In welke vorm en met welke technologie? Dat zijn de eerste stappen die we samen zetten.

Mooi design, mooiere wereld

Bij Apollo8 werken we graag aan sterke merken die kiezen voor een heldere, consistente boodschap. Merken met een missie. Liefst duurzaam. Daarbij kijken we verder dan een nieuw logo. Wij zoeken mee naar de kern. Dit maakt het digital design van een relevante app, campagne of huisstijl simpelweg effectiever. We werken altijd toe naar de beste combinatie van vorm en functie. Zo brengen we je merk verder.

Duurzame oplossingen

Bij Apollo8 ondersteunen we onze en jouw creatieve ideeën en doordachte strategieën met krachtige, duurzame oplossingen die langer dan één campagne meegaan. We bieden groene hosting en werken met open-source-software. Waarom? We vinden openheid, samenwerken en kwaliteit belangrijke waarden en investeren graag in een duurzamere wereld. Daarom gaan we spaarzaam om met natuur en omgeving, maar zorgen we voor oplossingen die rijk zijn aan mogelijkheden. Aan krachtige technologie heb je niet veel zonder goede support, onderhoud en doorontwikkeling. Daarom schakelen wij met je organisatie mee en kun je rekenen op onze support.

Apollo8 Agency

 

Apollo 8 Agency is een missie gedreven digital agency op het gebied van concepting, design en development.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/apollo-8-agency/

Website: https://apollo8agency.com

Projecten
OostNL

OostNL

Duurzaamheid

Voor OostNL hebben we in samenwerking met Trinfinity en Apollo8 Agency diverse projecten gerealiseerd waaronder de doorontwikkeling van de hoofdwebsite van OostNL, de resultaten (

BOOST Smart Industry

BOOST Smart Industry

Dienstverlening

Met behulp van Drupal 8/9 als content management systeem hebben we de website van BOOST Smart Industry mogen ontwikkelen. Ontwerp door Marcel Baauw (Trinfinity / Apollo8 Agency).