Cloud server opslag en back up

Cloud server opslag en back up


ELONISAS biedt Cloud-diensten aan voor de websites, webwinkels en webapplicaties die bij ons in beheer zijn. Wanneer u veel dataverkeer heeft, is het verstandig om uw website via Cloud te hosten. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge beschikbaarheid en zeer gunstige prijs/prestatieverhouding voor uw hostingbehoeften. Vergeleken met shared hosting, zorgt Cloud hosting ervoor dat uw systeem beter presteert, beter schaalbaar is en vrijwel geen downtijd heeft.

Er zijn verschillende soorten pakketen die wij u kunnen aanbieden:
de bedragen zijn per maand en u betaalt geen opstartkosten.

Cloudserverpakket Bronze Silver Gold Platinum
Schijfruimte 20 GB SSD 30 GB SSD 40 GB SSD 50 GB SSD
Dataverkeer 250 GB 500 GB 750 GB 1000 GB
CPU cores 2 cores 4 cores 8 cores 12 cores
Geheugen 4028 MB 8192 MB 12288 MB 16384 MB
Prijs per maand € 64,- € 99,- € 149,- € 204,-

 

Hosting service

Bovenop genoemde cloudserverpakketen, bieden wij verschillende services aan om ervoor te zorgen dat uw website(s) en bijbehorende data altijd goed blijft werken en veilig blijft. Dit kunt u vergelijken met een verzekering: u koopt immers ook geen gloednieuwe auto zonder deze eerst te verzekeren.

Monitoring
Ten eerste is er monitoring; hierbij wordt uw websiteomgeving te allen tijde in de gaten gehouden. Wanneer wij merken dat uw website het opeens niet meer doet, of dat deze overbelast is, laten wij dit zo snel mogelijk aan u weten en zoeken we samen naar een oplossing. Deze service kost €30,- per maand en verzekert u ervan dat uw website naar behoren werkt en blijft werken.

Support
Ten tweede is er support & optimalisatie. Hierbij monitoren we uw CMS-systeem waar uw website op draait. Voor € 70,- per maand zorgen wij ervoor dat uw website optimaal blijft werken en u support krijgt daar waar nodig. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw website volgens de nieuwste maatstaven werkt en up-to-date blijft.

Back-up
Ten slotte kunt een een back-up laten maken van uw website(gegevens). Daarbij wordt er standaard van de laatste 10 dagen een back-up gemaakt, waardoor u altijd informatie nog kan terughalen. En mocht uw website onverhoopt toch gehackt worden, dan kan met een back-up gemakkelijk alle gegevens teruggehaald worden, om uw website zo snel mogelijk weer naar behoren te laten werken. Wij bieden twee verschillende pakketten aan:

Back-up pakket Standaard Uitgebreid
Aantal servers 1 1
Back-up ruimte 100 GB 500 GB
Retentietijd 21 dagen 21 dagen
Prijs per maand € 19,95 € 29,95

 

Onze partner voor Cloudhosting is Rootnet.