Kevin Meeuwisse

Beschrijving

Mijn naam is Kevin Meeuwisse, 17 jaar oud en woonachtig in Beneden-Leeuwen. Vanaf dat ik 10 jaar oud was ben ik al bezig met het maken van website’s. Begonnen vanaf de basis met enkel HTML & CSS. Inmiddels heb ik mijzelf verder ontwikkeld op deze gebieden en heb ik mijn kennis uitgebreid met HTML(5), CSS(3), JavaScript, AngularJS, Ruby, PHP, MySQL, NodeJS, MongoDB & Swift. 

OPLEIDINGEN & WERKVERLEDEN

Naast programmeren ben ik ook bezig met ondernemen, mijn eerste officiële bedrijf heb ik gestart toen ik net één maand 15 jaar oud was. Vanuit dit bedrijf heb ik meerde concepten weten op te zetten zoals BeginEenBlog.nl en RijlesRooster.nl/ZoekEenRijschool.nl.

HUIDIGE WERKZAAMHEDEN

Momenteel studeer ik aan het Grafisch Lyceum Utrecht aan de opleiding Media Developer (MBO4) die ik dubbel versneld mag doen in slechts 2 jaar. Begin 2015 ben ik begonnen als freelance backend baas (developer ;-)) bij Elonisas. Ik houd mij hier voornamelijk bezig met de ontwikkeling van mijn specialisme in Laravel applicatie’s. Ik werk met plezier bij Elonisas omdat het een leuk team is wat met je mee denkt, ook krijg ik voldoende vrijheid om mijzelf steeds verder te ontwikkelen in de development wereld.

Functie
Back-end Developer
(Freelance)
LinkedIn Tekst
https://www.linkedin.com/in/kevinmeeuwisse
E-mail
kevin.meeuwisse@elonisas.nl
E-mail tekst
kevin.meeuwisse@elonisas.nl