Mable Broos

Beschrijving

Woonachtig in Het land van Maas en Waal. Houdt van: koken, golf, lezen en reizen. Is vrijwilliger bij DijkenSport als verkeersregelaar.

OPLEIDINGEN & WERKVERLEDEN

Ik ben begonnen in de jaren '90 met het afwerken van professionele fotografie in Eindhoven. Daarna ben ik gaan werken op de pre-press afdeling bij PDI/ Intercolor BV. Door de voortgaande digitalisering van fotobewerking en drukwerk voorbereiding ben ik me ook verder gaan verdiepen in grafische vormgeving, webdesign en vooral ook de software-ontwikkelingen op dit vakgebied via het Grafisch Lyceum Rotterdam en College of Multimedia te Amsterdam.

Na wat omzwervingen ben ik vanaf 2004 bij een multi-media bedrijf in Boven-Leeuwen als multi-media vormgeefster aan de slag gegaan en ben ik daarna als DTP-er bij een leverancier van promotieartikelen en relatiegeschenken gaan werken. De laatste jaren werkte ik ook als zelfstandig vormgeefster.

Huidige werkzaamheden

Vanaf 2011 ontstond een regelmatige samenwerking met Elonisas en vanaf 2012 ben ik dan ook werkzaam bij Elonisas als Grafisch Vormgever. Ik hou mij bezig met Webdesign, Theming, logo (huisstijl) ontwerp en 3D product visualisatie. 

Functie
Front-end Developer
Grafisch vormgever
LinkedIn Tekst
http://nl.linkedin.com/in/mablebroos
E-mail
mable.broos@elonisas.nl
E-mail tekst
mable.broos@elonisas.nl