Patrick Hogeboom

Beschrijving

Ik woon in het mooie Nijmegen en fiets als het even kan dagelijks naar kantoor. Speel in mijn vrije tijd graag flügelhorn/trompet bij een egerländer en Tsjechische kapel.

OPLEIDINGEN & WERKVERLEDEN

Na mijn opleiding tot grafisch vormgever bij Grafisch Lyceum Utrecht ben ik door middel van zelfstudie webdesign ingestapt op de digitale snelweg. De jaren daarna heb ik bij verschillende bedrijven veel ervaring opgedaan in account- en projectmanagement, webdesign, webdevelopment. In 2008 heb ik deze kennis verstevigd met een deeltijdstudie HBO Digitale Communicatie en Multimedia aan de HAN te Arnhem.

In januari 2013 heb ik mijn eigen bedrijf 'Graspol Media' opgericht. Na ruim twee jaar bleek het gemis van collega's groot en heb ik alle Graspol Media klanten bij Elonisas onder kunnen brengen zodat ik ze samen met mijn nieuwe collega's nog beter van dienst kan zijn.

HUIDIGE WERKZAAMHEDEN

Bij Elonisas voel ik mij op mijn plek als projectmanager/front-end developer. Ik zie mijzelf graag als verbindende factor tussen klant en programmeur. Ik vertaal de wensen van de klant naar technische oplossingen. Het geeft mij vervolgens een kick om met mijn gespecialiseerde collega's een hoogwaardig eindproduct neer te zetten.

Functie
Projectmanager
Drupal specialist
E-commerce
LinkedIn Tekst
https://www.linkedin.com/in/patrickhogeboom
E-mail
patrick.hogeboom@elonisas.nl
E-mail tekst
patrick.hogeboom@elonisas.nl