Wordpress

Prima,
u kiest voor een
Wordpress site...
Goede keuze! Wij helpen u graag. Van begin tot eind; van het uitwerken van uw wensen en eisen, tot en met ontwerp en realisatie. En uiteraard met een gedegen onderhoudsplan zodat uw site veilig, up-to-date en vrij van spam blijft.
Wensen & eisen
Uw WordPress is gebaseerd op web-standaarden, maar uw site moet zeker geen dertien-in-een-dozijn worden. Gezamenlijk werken we uw wensen en eisen uit en vertalen we dit naar bezoekersvriendelijke web-functies en -processen.
Ontwerp & realisatie
State-of-the-art, multilingual (WPML), ingetogen of strak zakelijk; u wilt dat uw website herkenbaar ùw site is... Uiteraard werken onze designers en developers volgens de web-richtlijnen anno nu, zodat uw site geschikt is voor mobiel én desktop.
Onderhoud & beheer
Een website zien wij als een dynamisch communicatie-kanaal en dat betekent blijven schaven en fine-tunen. Uw redacteuren focussen zich op de inhoud, en wij zorgen ervoor dat dit op een veilige en stabiele manier werkt.
Zoekmachine optimalisatie
Google vraagt tegenwoordig meer van u dan alleen plaatsen van wat sleutelwoorden. De opbouw van uw site, de relevantie van uw site - dit en nog meer vereist een specialisme dat wij u kunnen bieden. Opdat uw site geen sluitpost is in uw marketing-budget, maar juist opvalt in het internet landschap.
Key Words Research
On & Off-site Optimalisatie
Link Building
Yoast SEO
Online adverteren