Digitaliseringsvouchers voor Nijmeegse mkb-bedrijven

Steun voor Nijmeegse ondernemers

Nijmeegse kleine mkb-ondernemers en zzp’ers kunnen vanaf begin juni 2020 digitaliseringsvouchers aanvragen bij de Gemeente Nijmegen. Het doel hiervan is om ondernemers te ondersteunen door bijvoorbeeld de inzet van online marketing, vernieuwen van de website, beginnen met e-commerce of automatiseren van processen. De Gemeente Nijmegen wil hiermee voor ondernemers ruimte scheppen om de anderhalvemeter-economie vorm te geven en de coronacrisis het hoofd te bieden.

Sinds 2011 is Elonisas actief met webdevelopment binnen het Rijk van Nijmegen en leveren wij onze diensten aan tal van Nijmeegse organisaties en bedrijven. Met ons kantoor in de binnenstad van Nijmegen, hebben wij onszelf ten doel gesteld lokaal ondernemerschap te stimuleren en ondersteunen. Zeker ook in deze tijden! Wij hebben onze organisatie dan ook aangemeld als één van de bedrijven waarbij de digitaliseringsvoucher besteed kan worden.

Elonisas werkt voor diverse projecten in de binnenstad samen met communicatieadviesbureau TIP communicatie. TIP regelt hierbij de vormgeving en communicatie, en Elonisas verzorgd de technische realisatie en het onderhoud. Deze samenwerking zorgt voor hoogwaardige online oplossingen waarbij alle aspecten die kwaliteit bepalen de aandacht krijgen.

Aanmelden voor de digitaliseringsvouchers kan op: https://rvnhub.nl/vouchers/

Wij ondersteunen u graag bij het opstellen van een projectplan, planning en budgettering. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken!