Wat we doen

Elonisas
Elonisas maakt succesvolle online oplossingen

Vanaf de analysefase (sprint 0) tot aan de oplevering zorgen wij ervoor dat jouw project soepel verloopt. Elonisas is gespecialiseerd in het beheren van web- en software ontwikkelingsprojecten. Wij werken met de Agile Scrum methode om te komen tot het meest doeltreffende eindresultaat. Het voordeel van deze methode is dat de klant gedurende het bouwproces intensief betrokken wordt en op de hoogte gehouden wordt van de voortgang. Dit voorkomt onvoorziene verrassingen achteraf. Ook is het mogelijk om tijdens het bouwen nog veranderingen aan de scope aan te brengen aan de hand van gewijzigde behoeften. Als onderdeel van scrum-trajecten kunnen wij naast een development team, ook een product owner en een scrum master aandragen.

Dat is wat we doen tijdens onze kennismaking. Route bepalen. Hoe komen wij bij jouw doel? Wij zijn eerlijk over de bijdrage die we hierbij kunnen leveren en werken samen met tal van uiterst gemotiveerde professionals en bedrijven om de ontbrekende diciplines aan te vullen.

Elonisas investeert en hecht waarde aan een duurzame relatie met jouw organisatie. Pas dan kan het verschil gemaakt gaan worden. Door ons te verdiepen in jouw branche en bedrijfsvoering, bereiden wij jouw onderneming voor op een glansrijke technologische toekomst waarin alle mogelijkheden kunnen worden benut.

Ieder platform vraagt om een unieke bijpassende uitstraling.  Of het nu gaat over een gewaagd ontwerp voor een campagne, een strakke zakelijke website of juist een vrolijk, speels ontwerp voor een evenement. Wij selecteren graag samen met jou de ontwerper die het beste aansluit op het gevoel dat over gebracht moet gaan worden bij jouw doelgroep.

Ook wanneer je reeds de contacten met een ontwerpbureau hebt gelegd, ontzorgen wij je graag. Door direct samen te werken met het betreffende ontwerpbureau, komen er geen onnodige vragen bij jou als opdrachtgever terecht.

Elonisas is gespecialiseerd in de ontwikkeling van complexere websites, shops en applicaties. Veelal kiezen wij voor Drupal als technisch platform - een robuust én flexibel Content Management System. Onze specialisten ontwikkelen echter ook in bijvoorbeeld Wordpress. Elk CMS heeft namelijk voor- en nadelen. Samen met jou selecteren we de basis die het beste geschikt is voor jouw project.

Wij weten niet alleen welk CMS of framework voor jouw project het beste ingezet kan gaan worden, maar ook hoe we de gekozen oplossing juist moeten configureren en inrichten voor het hoogst haalbare rendement.

Jouw website, shop of applicatie is op veel fronten te verbeteren. Elonisas is gespecialiseerd in de optimalisatie van snelheid (performance), vindbaarheid (SEO) en toegankelijkheid (Drempelvrij.nl).

Elonisas helpt je bij het gefundeerd en weloverwogen doorvoeren van verbeteringen. We zorgen voor de implementatie van de diverse trackingcodes, sparren met de online marketing professionals waar we mee samenwerken over de intepretatie van de gegevens uit bijvoorbeeld Google Analytics of de Webmaster Tools en zorgen er op die manier voor dat het uiterste uit jouw website-omgeving wordt gehaald.

Elonisas levert uitstekende diensten als het gaat om support en onderhoud. Voor alle omgevingen die wij in beheer hebben geldt dat wij deze up-to-date en veilig houden. Wij zorgen ervoor dat jouw Drupal omgeving veilig blijft en optimaal blijft presteren. Hiervoor monitoren wij continue onze servers.

Wij zorgen er altijd voor dat jij, ook na oplevering van de opdracht, er niet alleen voor staat. Het beste is om afspraken over service, onderhoud en doorontwikkeling te maken, zodat je juist op de cruciale momenten kunt rekenen op ad-hoc ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een strippenkaart of een SLA.

Dienstrooster.nu maakt jouw planningen online inzichtelijk voor verschillende branches en organisaties zoals in de gezondheidszorg, overheid of wegenbouw. Het planning- en roostersysteem kan voor jou op maat worden gebouwd en biedt via online optimale toegang voor alle gebruikers, met filters voor bijvoorbeeld het baliepersoneel. Online betekent dat je het dienstrooster kunt inzien of aanpassen vanaf iedere computer of mobiele telefoon met Internet browser en toegang tot internet.