Bureau Biosecurity is het nationale biosecurity-kennis- en informatiepunt voor de overheid en voor organisaties die met risicovolle ziekteverwekkers werken.

Opdrachtomschrijving: De eerste fase van de opdracht betrof het ontwerpen, bouwen en (tijdelijk) hosten (inclusief onderhoud) van een online Dual-Use Assessment Tool. De tweede fase van de opdracht betreft het ontwerpen, bouwen en (tijdelijk) hosten (inclusief onderhoud) van een online Biosecurity zelfscan toolkit. Hier zijn we momenteel mee bezig.

De oplossing die we hebben gerealiseerd is een ‘headless’ Drupal 9 CMS omgeving waarbinnen op een gestructureerde manier de inhoud voor meerdere vragenlijsten en toolkits kan worden opgevoerd en beheerd. De data wordt vervolgens middels een REST API beschikbaar gesteld aan de (JS) front-end applicatie(s). Het is niet uitgesloten dat meer tools in de toekomst gebruik zullen maken van deze voorziening. We hebben ook wat usability betreft meegedacht met de klant en ontwerpen hiervoor aangeleverd. Daarnaast waren de webrichtlijnen en digitale toegankelijkheid van belang: we hebben een technische vertaling van de Rijkshuisstijl template gerealiseerd voor gebruikt binnen een JavaScript frontend-framework. Tot slot hebben we de klant ook begeleid bij het overzetten van de inhoud voor de vragenlijsten en overdracht van de kennis voor beheer en redactie.

Laten we kennis maken!

Bel ons direct op 088 33 55 333 of neem contact met ons op via e-mail.