Hulp op afstand

Ook vanaf een afstand kunnen wij u altijd te hulp schieten

Team Viewer

Om u op afstand optimaal te kunnen ondersteunen, maakt ELONISAS gebruik van 'Team Viewer'. Hiermee kunnen wij 'remote' (op afstand) inloggen op uw werkstation om zo problemen te verhelpen en instructies te geven. Bijvoorbeeld iets op de website werkt niet door verkeerde instelling in uw browser of u heeft problemen met het gebruik van uw website. Zo kunt u zelf ook zien wat er mis is gegaan en kunt u dit meenemen voor de volgende keer.

Service & Support nummer: 088 - 33 55 300

Logo WindowsDownload Team Viewer voor Windows

Logo AppleDownload Team Viewer voor MacOS

Logo TeamviewerDe verbinding op afstand wordt mede mogelijk gemaakt door Team Viewer.