WordPress plug-in licenties, beheer en support

WordPress plug-in licenties, beheer en support

Bespaar maatwerk / ontwikkelkosten door het inzetten van premium WordPress plug-ins.

Bij het realiseren van en gemiddelde WordPress website maken we regelmatig gebruik van betaalde plug-ins. Dit bespaart ontwikkelkosten en de mogelijkheden zijn vaak uitgebreid. Om onze klanten te ontzorgen, regelen wij de aanschaf, installatie en configuratie van deze plug-ins. Ook verzorgen wij het beheer (updaten en jaarlijks verlengen) en (eerstelijns) support. Bij problemen met de aangekochte plug-ins zitten wij er dus bovenop!

Voor de volgende functionaliteiten maken wij gebruik van betaalde plug-ins:

  • Inrichten van de pagina's op de website (page builder), dit gebeurt bijv. met Elementor.
  • Implementeren van extra inhoudstypen, velden en taxonomie d.m.v. Toolset.
  • Samenstellen van webformulieren met bijv. Gravity- of Ninjaforms.
  • Functionaliteit voor meertaligheid met WPML.
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) d.m.v. Yoast Permium.
  • E-commerce functionaliteit, dit gebeurt met WooCommerce.

 

Wij adviseren je graag of het gebruik van betaalde plug-ins überhaupt nodig is en welke plug-ins dan het beste geselecteerd kunnen worden. Onze kennis & ervaring zorgt ervoor dat de juiste keuzes hierin worden gemaakt voor de lange termijn.

 

Prijzen

Afhankelijk van de plug-ins die nodig zijn voor jouw project, variëren de kosten voor de licenties, het beheer en de support tussen de €100,- tot €500,-. 

Gratis plug-ins

Voor een hoop functionaliteit zijn ook gratis plug-ins beschikbaar. Buiten dat hiermee kosten bespaart worden, zorgt het vaak voor vervuiling, instabiliteit en fouten in de WordPress-omgeving. Daarom selecteren wij zorgvuldig welke gratis plug-ins wij gebruiken in onze projecten en proberen het aantal plug-ins te beperken. Dit bevordert de performance van de omgeving, we besparen op onderhoud en houden de omgeving op deze manier stabiel.