Tarieven

Naast onze reguliere dienstverlening zijn we ook meer gaan investeren in innovatie. Vooral om nog efficiënter te kunnen werken en nog hogere kwaliteit en meerwaarde te kunnen leveren. Verder hebben we flink geïnvesteerd in kennis om bij te blijven, niet alleen op het gebied van technologie maar ook in kennis over jouw bedrijf en de ontwikkelingen en kansen in jouw branche.

Nieuwe tarieven per 1 januari 2021

De afgelopen jaren zijn de inkoopprijzen steeds verder gestegen, onder andere door gewijzigde valutakoersen, inflatie en stijging van loonkosten. We zijn van mening dat het standaard doorvoeren van een jaarlijkse inflatiecorrectie niet nodig is. Dit is pas de derde keer in 14 jaar dat we onze tarieven moeten aanpassen. Vaak zorgde efficiënter werken voor hogere opbrengsten bij gelijk blijvende kosten, waardoor de tarieven niet hoefden te stijgen. Dit jaar is een aanpassing van de tarieven echter noodzakelijk.

Wij streven constant naar de beste dienstverlening. Dit vereist veel investeringen, nu en in de toekomst. Zo staan wij optimaal klaar voor alle uitdagingen die jouw organisatie tegenkomt op de route naar succes.

We hebben inzicht in wat er speelt en waar belangrijke kansen liggen voor jouw organisatie. Dat is ook de reden dat we niet alleen maar uitvoerend werk doen. Sterker nog, we denken graag met je mee over het benutten van de kansen en de mogelijkheden om te innoveren en efficiënter te werken. Zo zorgen we er samen voor dat je meer voor elkaar krijgt met het beschikbare budget.

De tarieven voor 2021 staan in het overzicht hieronder.

Domeinnamen

De meeste prijzen voor domeinnamen (zoals .nl) zijn niet gestegen. 

Bekijk hier de tarieven voor domeinnamen.

Hosting & Support

De prijzen voor hosting & support zijn gestegen, maar daarvoor krijg je dan ook meer support, dataverkeer en schijfruimte.

Bekijk hier de tarieven voor WordPress hosting, support & onderhoud.

Bekijk hier de tarieven voor Drupal hosting, support & onderhoud.

Uurtarieven

  • WordPress ontwikkeling, support en onderhoud: €85,- (was €80,-)
  • Drupal frontend development: €90,- (was €87,-)
  • Drupal backend development, software engineering: €100,- (was €98,-)
  • Drupal beheer, support & onderhoud: €90,- (was €87,-)
  • Projectmanagement & consultancy €120,- (was €117,-)

 

Zijn er nog vragen naar aanleiding van de hierboven vermelde informatie? Neem gerust contact met ons op!