Webdesign

Een goed webdesign straalt uit waar uw bedrijf voor staat en maakt uw doelgroep nieuwsgierig

 

Een visueel aantrekkelijk ontwerp

Eenvoud siert een goed webdesign. Door onze ruime ervaring met webdesign, kunnen wij uw website gebruiksvriendelijk en toegankelijk inrichten. Hierbij besteden wij aandacht aan de typografie, kleur en beeldcompositie, zodat uw website ook visueel aantrekkelijk wordt. Het oog wil natuurlijk ook wat!

 

Grafisch ontwerp

Een goed grafisch ontwerp helpt u om uw doelgroep te inspireren en daarmee te overtuigen van wat u te bieden heeft. Naast het ontwerpen van uw nieuwe website kunnen we ook uw huidige website in een nieuw jasje steken. Dit geldt hetzelfde voor uw logo en huisstijl. Door goede communicatie en zeer creatieve, vakkundige vormgevers met verstand van website-vormgeving, komt ELONISAS altijd tot het gewenste resultaat.

 

Browser & device compatibiliteit

Het is natuurlijk belangrijk dat uw website in elke browser en op alle apparaten goed getoond kan worden. Wij zorgen er altijd voor dat de website goed wordt weergegeven in Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Apple Safari. In oudere browsers (voornamelijk Internet Explorer versie 6 & 7) worden veel grafische elementen en stijlcodes (CSS3) niet goed weergegeven. Dit is jammer want hierdoor wordt het aantal mogelijkheden flink beperkt. Het speerpunt is dat de informatie altijd goed leesbaar getoond wordt, maar daarnaast proberen we altijd ook van de meest nieuwe technieken optimaal gebruik te maken aangezien het overgrote deel van de internetbezoekers wel over een moderne browser beschikt.