Logo & Huisstijl ontwerp

Door ons ontwerp wordt uw logo het visitekaartje voor uw bedrijf

 

Belangrijke principes voor uw logo

Met een logo onderscheidt u zich van anderen. Uw logo moet daarom origineel zijn en uw doelgroep aanspreken. De 5 belangrijkste principes die zorgen voor een effectief logo zijn:

  • Simpel: een eenvoudig ontwerp van een logo zorgt ervoor dat het gemakkelijk herkenbaar en veelzijdig (voor verschillende media) te gebruiken is.
  • Memorabel: door de eenvoud is het logo makkelijker herkenbaar.
  • Tijdloos: het logo moet over 10 jaar nog steeds effectief zijn
  • Veelzijdig: een goed logo in kleur moet hetzelfde effect hebben in zwart/wit. Het moet in ieder formaat en voor elk medium bruikbaar zijn, zonder verlies van kwaliteit.
  • Doelmatig: het logo moet uw doelgroep aanspreken en daarnaast moet het uw activiteiten, filosofie en product visualiseren.

 

Huisstijl

De huisstijl is uw visuele identiteit. ELONISAS zorgt ervoor dat het ontwerp van uw huisstijl toepasbaar is op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, websites en al uw andere communicatieve uitingen. Lees meer over de mogelijkheden.

Drukwerk

Daarnaast heeft ELONISAS ook samenwerkingsverbanden met deskundige drukkers, die u kunnen begeleiden bij al uw drukwerk. Zo kunt u uw kostbare tijd weer besteden aan uw primaire werkzaamheden.