Nieuws

Elonisas Nieuws

Nieuws

Kantoorpand Elonisas Arnhem
ELONISAS in Arnhem!

Elonisas is aan het groeien! Met een groeiende groep specialisten weten we een eveneens groeiende klantenkring al meer dan 10 jaar online een voorsprong te geven.

Dit doen wij sinds 1 augustus 2017 ook vanuit onze nieuwe vestiging in Arnhem, waar we de beschikking hebben over diverse werkplekken, een projectruimte en vergaderruimte. Naast deze extra voorzieningen hopen we ook dat we Arnhemse ondernemers kunnen ondersteunen met online strategie en daadkracht.

Stichting Drupal Nederland
Als Goud partner van de Stichting Drupal Nederland zijn wij trots op de nieuwe Drupal.nl website, die uiteraard is gemaakt in de nieuwste versie: Drupal 8. Deze staat boordevol informatie, nieuws en evenementen rond Drupal. Bel of mail ons voor meer informatie over Drupal en de mogelijkheden met Drupal 8 voor u als ondernemer.
Drupal 8 - Build something amazing

Ná ons allereerste Drupal 8 project begin 2016, de vernieuwing van onze eigen bedrijfswebsite, heeft het hele Elonisas team in de maand mei dit jaar deelgenomen aan twee Drupal 8 trainingsdagen. Onder begeleiding van Drupal-collega Erik Stielstra (Wizzlern) hebben we ons verdiept in voornamelijk maatwerk Drupal 8 development. Wat volgde was een codesprint waarin we een Drupal 8 module hebben gerealiseerd voor het controleren van domeinnamen en aanvragen ervan.

Drupaljam 2016 logo
Elonisas als sponsor van Drupaljam 2016 op 12 mei De Fabrique te Utrecht
Drupal 8 logo
Met de komst van Drupal 8 stopt vanaf 24 februari 2016 de support van Drupal 6. Is uw website al up-to-date?
Logo NijmegenPHP
NijmegenPHP meeting op woensdag 17 februari 2016 hosted door Elonisas. Spreker: Mitchell van Wijngaarden
Nieuwe website in Drupal 8
Nieuwe website in Drupal 8

Elonisas.nl is in de huidige vorm al heel wat jaren online. Met de ontwikkeling die wij, als bedrijf en in onze projecten, hebben doorgemaakt is deze al lang niet meer representatief. De ontwikkeling van een nieuwe site is dan ook al een tijdje aan de gang. Zo heeft Willem Plaisier van designeffects.nl voor ons een nieuw ontwerp gemaakt waarbij de branding volledig herzien is.

Releaseparty Drupal 8
Nederlandse releaseparty Drupal 8 met Rogier en Erik in Panama - Amsterdam

Op donderdagmiddag 19 november 2015 was het eindelijk zover: De eerste productie release van Drupal 8 is te downloaden via Drupal.org! Deze nieuwe versie is een grote stap voorwaarts, zowel voor de eindgebruikers in het opzicht van gebruiksgemak en content-beheer als voor de webontwikkelaars in het opzicht van een solide moderne basis in de Drupal Core met meer dan 200 nieuwe features en verbeteringen.

De 4 kernwoorden van Drupal 8 zijn: