Techniek

Techniek

Een website, portaal of applicatie; onze specialisten ontwikkelen jouw platform doordacht en duurzaam!

Elonisas is gespecialiseerd in de ontwikkeling van complexere websites, shops, (klant)portalen en applicaties. Veelal kiezen wij voor Drupal als technisch platform - een robuust én flexibel Enterprise Content Management Systeem. Voor de front-end kiezen we regelmatig voor een JavaScript front-end framework zoals Angular. Voor applicaties en backoffice systemen hebben we ook Symfony en Laravel (gebaseerd op Symfony) kennis en expertise in huis. Combinaties met bijv. Drupal als CMS en Wordpress voor de front-end zijn ook mogelijk. Elke oplossingsrichting heeft voor- en nadelen. Samen met jou selecteren we de basis die het beste geschikt is voor jouw project.

Wij weten niet alleen welk (E)CMS of framework voor jouw project het beste ingezet kan gaan worden, maar ook hoe we de gekozen oplossing juist moeten configureren en inrichten voor het hoogst haalbare rendement. Denk hierbij aan e-commerce functionaliteit (Drupal Commerce), meertaligheid, multisite functionaliteit, toegankelijkheid (Drempelvrij.nl), inrichting van workflows en performance optimalisatie.

Enkele van de front- en back-end werkzaamheden die wij graag voor jouw organisatie op pakken omvatten de realisatie van (maatwerk) responsive templates, de ontwikkeling van maatwerk modules en plugins en de koppeling met externe systemen zoals jouw backoffice, documentmanagement (DMS), nieuwsbriefoplossingen, social media en customer relation management (CRM). De code die wij hiervoor produceren is foutloos, schoon, efficiënt en zoekmachine vriendelijk.

Wij verzorgen ook Solr implementaties.

Nieuwsgierig? Bekijk ook ons portfolio.