Ontwerp

Ontwerp

Wij werken samen met diverse ontwerpers voor doel(groep)treffende concepten en vormgeving.

Ieder platform vraagt om een unieke bijpassende uitstraling.  Of het nu gaat over een gewaagd ontwerp voor een campagne, logo of huisstijl, een strakke zakelijke website of juist een vrolijk, speels ontwerp voor een evenement. Wij selecteren samen met jou de ontwerper die het beste aansluit op het gevoel dat over gebracht moet gaan worden bij jouw doelgroep.

Ook wanneer je reeds de contacten met een ontwerpbureau hebt gelegd, ontzorgen wij jou graag. Door direct samen te werken met de betreffende ontwerper of ontwerpbureau, komen er geen onnodige vragen bij jou als opdrachtgever terecht. Wij zorgen er dus voor dat het opgeleverde ontwerp wordt verwerkt tot een werkende website, shop of applicatie.

Het moet mooi zijn én goed werken

Door onze samenwerking met diverse bureaus en professionals, halen we het beste uit beide werelden. Aan de voorkant een indrukwekkend ontwerp, aan de achterkant een snelle en stabiele omgeving, optimaal ingericht voor jouw workflow. Aandacht mag wat ons betreft op geen enkel punt ontbreken. Je wilt goed voor de dag komen bij jouw doelgroep, snel schakelen en inspelen op de dynamiek in de markt en voor jouw bestaande klanten een stabiel en betrouwbaar portaal beschikbaar stellen. Alles goed up-to-date en onderhouden. Dít is precies waar wij ons over ontfermen. Nieuwsgierig naar hoe we dat dan precies doen of wil je graag overtuigd worden met voorbeelden? Maak dan vooral een afspraak met een van onze projectleiders.