Webdevelopment Nijmegen

Webdevelopment Nijmegen
Ons doel? Lokaal ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.

Elonisas; Dé webdevelopers in Nijmegen

Sinds 2011 is Elonisas actief met webdevelopment binnen het Rijk van Nijmegen en leveren wij onze diensten aan tal van Nijmeegse organisaties en bedrijven. Met ons kantoor in de binnenstad van Nijmegen, hebben wij onszelf ten doel gesteld lokaal ondernemerschap te stimuleren en ondersteunen.

We zorgen dat we goed op de hoogte blijven van wat er lokaal speelt. O.a. als partner van het Nijmeegs Ondernemerscafé. Met deze wetenschap in ons achterhoofd passen wij onze investeringen, organisatie en dienstverlening regelmatig aan op deze lokale behoefte. Zo zijn we niet alleen bezig vóór Nijmegen, maar ook mét Nijmegen.

Ook aan het ondernemen in Nijmegen? Dan hopen wij je eens te spreken bij bijv. het Nijmeegs Ondernemerscafé! Afspreken kan natuurlijk ook. Wij komen graag met ondernemend Nijmegen in contact!

Over ELONISAS

ELONISAS Groep BV is gevestigd te Nijmegen. Wij zijn graag jouw betrouwbare en servicegerichte partner op het gebied van webdevelopment. Met een vast team van veertien specialisten, hebben we ruime ervaring met het uitdenken, ontwerpen, realiseren, doorontwikkelen, hosten, beheren en onderhouden van open source internetoplossingen.

Laten we kennis maken!
CAPTCHA
10 + 8 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen.