Webdevelopment Nijmegen

Webdevelopment Nijmegen
Ons doel? Lokaal ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.

Elonisas; Dé webdevelopers in Nijmegen

Sinds 2011 is Elonisas actief met webdevelopment binnen het Rijk van Nijmegen en leveren wij onze diensten aan tal van Nijmeegse organisaties en bedrijven. Met ons kantoor in de binnenstad van Nijmegen, hebben wij onszelf ten doel gesteld lokaal ondernemerschap te stimuleren en ondersteunen.

Dit doen wij als partner van het Nijmeegs Ondernemerscafé, onze contributie aan de Vereniging Centrum Ondernemers Nijmegen (VCON) en door aanwezig te zijn tijdens bijeenkomsten van bijvoorbeeld Huis voor de Binnenstad. Zo blijven wij goed op de hoogte van wat er lokaal speelt. Met deze wetenschap in ons achterhoofd passen wij onze investeringen, organisatie en dienstverlening regelmatig aan op deze lokale behoefte. Zo zijn we niet alleen bezig vóór Nijmegen, maar ook mét Nijmegen. De foto aan de bovenkant is gemaakt door Kyle van Bavel, werkzaam bij partnerbedrijf Steeg Janssen Media.

Over ELONISAS

ELONISAS Groep BV, gevestigd te Nijmegen en Arnhem, is uw betrouwbare en servicegerichte partner op het gebied van web- en appdevelopment. De realisatie van apps gebeurt i.s.m. partnerbedrijf Myler Media in s'Hertogenbosch. Met een team van inmiddels twaalf specialisten in vaste dienst, hebben we ruime ervaring met het conceptueel uitdenken, vormgeven, realiseren, doorontwikkelen, onderhouden en hosten van internetoplossingen.

Laten we kennis maken!

Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen.