Analyse & Optimalisatie

Analyse & Optimalisatie

Een succesvolle website door continue meting van resultaten, aanpassingen en optimalisatie.

Jouw website, shop of applicatie is op veel fronten te verbeteren. Elonisas is gespecialiseerd in de optimalisatie van snelheid (performance), vindbaarheid (SEO) en toegankelijkheid (Drempelvrij.nl).

Elonisas helpt je bij het gefundeerd en weloverwogen doorvoeren van verbeteringen. We zorgen voor de implementatie van de diverse trackingcodes, sparren met de online marketing professionals met wie we samenwerken over de intepretatie van de gegevens uit bijvoorbeeld Google Analytics of de Webmaster Tools en zorgen er op die manier voor dat het uiterste uit jouw website-omgeving wordt gehaald. Bij dit continue proces staat Elonisas je bij met haar kennis en expertise.

Drupal of Wordpress Audit

Ook als het gaat om de Drupal of Wordpress specifieke performance voorzien we jou graag van advies. Zijn de juiste modules en plugins geïnstalleerd? Bevat de omgeving geen overbodige code? Wat is de kwaliteit van het geschreven maatwerk? Hoe zit het met de performance en veiligheid? Op dat soort vragen geven wij graag deskundig antwoord.